Admarque

Admarque este o agentie dinamica de Proprietate Intelectuala care isi are punctul de plecare in practica Societatii de Avocati Acsinte Dumitru Calinoiu & Asociatii,  fiind infiintata special pentru serviciile prestate clientilor in domeniul Proprietatii Intelectuale. A sti mai multe despre Admarque presupune  a cunoaste cateva informatii despre firma de avocatura.

Admarque in cateva cuvinte

De asemenea, intreaga echipa serveste interesele clientilor prin acordarea de servicii profesionale de Proprietate Intelectuala specifice, incluzand consultanta si reprezentare in fata autoritatilor competente si instantelor de orice grad, in domeniul marcilor, desenelor, brevetelor, dreptului de autor, concurentei neloiale si chestiunilor legate de dreptul internetului.

Experti Avocati

Consilierii si expertii nostri in proprietate industriala sunt autorizati sa practice in fata EUIPO si WIPO, instantelor de judecata europene si instantelor si autoritatilor romanesti de orice fel.

Concluzia la care am ajuns dupa mai mult de 20 de ani de practica este aceea ca orice succes incepe cu o relatie de calitate intre avocat si client.

20 de ani de Experienta

Expert și Managing partner

Unul din fondatorii si partenerii firmei de avocatura, este Paula Acsinte, Avocat si Consilier in Proprietate Industriala, Director General Admarque

Paula Acsinte

“In my professional activity that spans over more than 20 years – in the projects run together with our Clients – mainly Companies, I have shown that Intellectual Property is a truly and significantly valuable resource”

Industrial property counselor, lawyer, AdMarque manager

Sună Întreabă rapid
Open chat